Το βίντεο αυτό είναι μια παραγωγή του σκηνοθέτη Σωκράτη Σπανού από στιγμιότυπα των αγώνων, το οποίο παραχώρησε ευγενικά στο σύλλογό μας.

Το κλειστό τουρνουά γρήγορου σκακιού με τη συμμετοχή 2GM και 2ΙΜ αποτέλεσε και το φινάλε του Σκακιστικού Φεστιβάλ “Γιώργος Ραυτόπουλος. Ήταν ένα τουρνουά ιδιαίτερα μαχητικό, γεμάτο εκπλήξεις. Ο Στέλιος Χαλκιάς επιβεβαίωσε τη σκακιστική ανωτερότητά του και την ώρα των παρτίδων, την έκπληξη όμως έκαναν οι δικοί μας σκακιστές. Ο Βασίλης Κοτρότσος καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση και ο νεαρός Φίλιππος Στάμος (4ος) που κέρδισε τόσο τον πρώτο του αντίπαλο που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδας Ανδρών (Νίκος Σκαλκώτας) αλλά και τον πρώτο γκραν-μετρ (Σπύρος Καπνίσης, τρίτος στην τελική κατάταξη) έστω και σε παρτίδες μειωμένου χρόνου.

Αποτελέσματα

Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε από την τελευταία εκδήλωση ελπίζουμε να μας βοηθήσουν στο μέλλον να διοργανώσουμε και άλλους σημαντικούς και ενδιαφέροντες αγώνες και το Χαλάνδρι να αποκτήσει μια ιδιαίτερη θέση μέσα στο σκακιστικό κόσμο. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Προέδρου μας Γιώργου Ραυτόπουλου.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει και στον σκηνοθέτη Σωκράτη Σπανό ο οποίος διέθεσε προσωπικό του χρόνο και με δική του πρωτοβουλία ετοίμασε το βίντεο που κοσμεί την αρχή του άρθρου. Ο Γιώργος Ραυτόπουλος πίστευε στην εθελοντική και αθόρυβη δουλειά και πάντοτε τέτοιες ενέργειες από τα μέλη της ομάδας μας τον έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενο.

Φωτογραφίες από τους αγώνες

Σας περιμένουμε στην επόμενή μας διοργάνωση!